Op het moment mogen wij klanten op afspraak ontvangen.

Om een afspraak te maken in onze winkel in de Strijpsestraat 92 in Eindhoven kunt u het beste even bellen met 0402523232.

-------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vanwege de maatregelen zijn alle winkels en dus ook wij gesloten.

Wel mogen online bestelde artikelen tegenwoordig afgehaald worden, u krijgt bericht (telefonisch of per mail) wanneer de bestelde artikelen klaar liggen in onze winkel in de Strijpsestraat 92, onze winkel in het IJssportcentrum Eindhoven is helaas helemaal gesloten. Volgens de maatregelen moet er 4 uur zitten tussen bestellen en afhalen.

Ook mogen wij schaatsen slijpen en/of repareren. U kunt de schaatsen maandag t/m vrijdag afgeven tussen 13.00 en 17.00 uur in de winkel in de Strijpsestraat 92 in Eindhoven en één of enkele dagen later volgens afspraak weer afhalen.   

 

---------------------------------------------------------------------------------

 

Op het moment zijn wij gesloten maar hopen snel open te kunnen volgens onderstaand aangepast schema. Uiteraard vragen we u rekening te houden met het Corona virus en uw en onze gezondheid.

Hou gepaste afstand, hoest en nies of in een papieren zakdoek of in de elleboog en vermijd contact met één van onze medewerkers. Indien mogelijk bestel dan via deze site of vraag via mail, info@rono.nl of telefoon, 040 2523232 naar de mogelijkheden. Betaal per pin of contant door het geld op de balie neer te leggen, maar vermijd ten alle tijden direct contact.

Mocht de overheid er toe besluiten dat de winkels moeten sluiten, dan geven wij hier natuurlijk gehoor aan. Online bestellingen zullen we zo snel mogelijk versturen, toch kan hier ook enige vertraging optreden. Bij voorbaat onze excuses hiervoor.

Het is een vreemde tijd, laten we er samen het beste van maken en rekening houden met elkaar. 

 

 

 

 

 

 

 

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken