Kunstschaatsen

Kunstrijden is een sportieve gebeurtenis. Solisten, paren en groepen schaatsers maken rotaties, sprongen en andere bewegingen op het ijs, meestal onder begeleiding van muziek. Kunstrijden is een sport die je als recreant en topsporter kunt beoefenen. In het IJssportcentrum in eindhoven zijn er verschillende kunstschaats verenigingen waaronder het bekende Kids On Ice en FAN kunstrijden. RONO sport verzorgt voor zowel de recreatieve kunstrijder als de vereningen de kunstschaatsmaterialen.

Met een van de grootste collecties van Nederland in kunstschaatsen bent u bij RONO sport aan het juiste adres voor al uw kunstschaatsartikelen. Het assortiment bestaat uit topmerken als Edea, Graf, Jackson en Risport. Of liever een recreatieve sofbootschaats van Fila? We hebben het allemaal op voorraad! Heeft u al een paar kunstschaatsen maar zijn ze te klein geworden? Kom Gerust even langs bij RONO sport zodat wij kunnen kijken of uw oude kunstschaatsen eventueel nog ingeruild kunnen worden op een paar kunstschaatsen in uw juiste maat. Dit systeem staat ook wel bekend als het inruilsysteem. Met ruim 50 jaar ervaring in de schaatsartikelen werkt RONO sport uitsluitend met vakkundig en professioneel personeel. Dus heeft u een paar botte of ongeslepen schaatsen? Wij slijpen ze weer zodat de ijzers weer scherp zijn en u geen last meer heeft van het wegglijden tijdens het schaatsen.

Kortom, bent u een recreatieve kunstrijder of een fanatieke kunschaatser, bij RONO sport is er een ruim assortiment in kunstschaatsartikelen! Loop gerust een keer binnen in een van onze winkels om een kunstschaats aan te passen of passend advies te ontvangen van een van onze verkoopmedewerkers.

Wanneer u vandaag online voor 16.00 uur schaatsen besteld betekent dit over het algemeen levering van producten de volgende dag. Bij RONO sport vinden wij het belangrijk service te bieden en producten uit voorraad te leveren. Na het plaatsen van uw bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw nieuwe spullen de volgende dag af te leveren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 71

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tempish Camila
  Tempish Camila
  Vanaf € 84,95
 2. Tempish FS Giulia Zwart
  Tempish FS Giulia Zwart
  Vanaf € 89,95
 3. Edea sok zwart
  Edea sok zwart
  Vanaf € 7,95
 4. Tempish Elena Kunst
  Tempish Elena Kunst
  Vanaf € 84,95
 5. Roces Camo Kunst
  Roces Camo Kunst
  Vanaf € 79,95
 6. Roces Brits Kunst
  Roces Brits Kunst
  Vanaf € 84,95
 7. Jackson Excel JR
  Jackson Excel JR
  Vanaf € 109,95
 8. Jackson Mystique Zwart
  Jackson Mystique Zwart
  Vanaf € 139,95
 9. Edea Overture Rotation Zwart
  Edea Overture Rotation Zwart
  Vanaf € 209,95
 10. Rio Script Ice Figure
  Rio Script Ice Figure
  Vanaf € 79,95
 11. Risport Electra MK Flight
  Risport Electra MK Flight
  Vanaf € 239,95
 12. Risport RF3 Pro
  Risport RF3 Pro
  Vanaf € 239,95
 13. Jackson 450
  Jackson 450
  Vanaf € 84,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 71

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren