Obut boules

Jeu de boule wint nog altijd aan populariteit. Als alle recreatieve spelers zich aan zouden sluiten bij de Nederlandse Jeu de Boule bond zou het weleens de grootste sportbond van Nederland kunnen zijn. Wanneer we over Jeu de Boules spreken, bedoelen we over het algemeen de variant Petanque. De eenvoud van het spel waar iedereen, jong en oud, amateur of gevorderd, aan mee kan doen, heeft er zonder twijfel aan meegwerkt dat het zowel nationaal als mondiaal de meest voorkomende spelvariant van Jeu de Boules is geworden. Petanque is individueel of in teams van twee (doublette) of drie (triplette) spelers te spelen.  

Obut boules en accessoires worden veruit het meest gebruikt door zowel competitie- als recreatiespelers. Door onze ruime keuze in boules, diameters, gewichten en striages hebben we voor iedereen wel een geschikte boule. Daarnaast hebben we vele handige en eigenlijk onmisbare accessoires op voorraad. Denk daarbij aan vele modellen tasjes, magneten om de boules en magnetische buts van de grond op te rape, scoretellers, en meet accessoires. En vergeet ook de onderhoudsets voor uw boules niet.

Wanneer u vandaag online voor 16.00 uur iets besteld betekent dit over het algemeen levering van producten de volgende dag. Bij RONO sport vinden wij het belangrijk service te bieden en producten uit voorraad te leveren. Na het plaatsen van uw bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw nieuwe spullen de volgende dag af te leveren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken