Schaatsen slijpen (info pagina)

Schaatsen slijpen.

Schaatsen slijpen doen we in onze werkplaats in de Strijpsestraat. De algemene regel is dat u uw schaatsen de ene dag brengt (in de Strijpsestraat of tijdens het schaatsseizoen ook in het IJssportcentrum) en de volgende dag weer ophaalt (of op het moment dat u weer komt schaatsen). Op de Strijpsestraat wordt alleen bij uitzondering nog weleens direct geslepen. Komt u van ver dan kunt u het beste van te voren bellen om te informeren of het mogelijk is en er iemand aanwezig is om te slijpen.

Met onze moderne en specifieke schaatsslijpmachines kunnen wij alle ijshockey-, kunst-, kinderschaatsen en noren vakkundig slijpen. De ijshockey-, kunst- en kinderschaatsen worden hol geslepen en er zijn diverse dieptes mogelijk. Geef eventuele voorkeuren hierin aan bij het afgeven van de schaatsen. De noren worden machinaal in ronding geslepen en daarna met de hand nageslepen, zodat ze direct klaar zijn voor gebruik.

In onze werkplaats vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen.    

Geen producten gevonden voor deze selectie.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken