Kinderschaatsen

Kindervoeten groeien over het algemeen snel. Begrijpelijk dat ouders het niet de moeite waard vinden om een paar schaatsen te kopen aangezien de kinderen er zo uitgegroeid zijn. RONO sport heeft hier een oplossing voor! In ons uitgebreide assortiment kinderschaatsen zit onder andere verstelbare schaatsen. Zo kun je bij ons terecht voor verstelbare kinderschaatsen vanaf maat 28. Met een doorgroeimogelijkheid tot wel 4 schoenmaten! Zo kunnen de kinderschaatsen altijd enkele schoenmaten meegroeien met het kindervoetje. Wanneer u vandaag online voor 16.00 uur schaatsen besteld betekent dit over het algemeen levering van producten de volgende dag. Bij RONO sport vinden wij het belangrijk service te bieden en producten uit voorraad te leveren. Na het plaatsen van uw bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw nieuwe spullen de volgende dag af te leveren.

Ook is er bij RONO sport een groot assortiment 2e hands kinderschaatsen. Door het voortdurende wisselende assortiment in de 2e handsschaatsen kunt u het beste even bellen met een van onze fillialen. Mocht de goede maat ertussen zitten kunt u gerust even aangeven om de schaats te reserveren. De verkoopmedewerker legt schaats dan even achter tot u even langskomt bij een van onze winkels.

Wanneer u vandaag online voor 16.00 uur iets besteld betekent dit over het algemeen levering van producten de volgende dag. Bij RONO sport vinden wij het belangrijk service te bieden en producten uit voorraad te leveren. Na het plaatsen van uw bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw nieuwe spullen de volgende dag af te leveren

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Fila verstelbaar boys zwart / geel
  Fila verstelbaar boys zwart / geel
  v.a. € 69,95
 2. Move Frosty ice boys
  Move Frosty ice boys
  v.a. € 49,95
 3. Fila x-one ice zwart / paars
  Fila x-one ice zwart / paars
  v.a. € 69,95
 4. Fila x-one ice zwart/rood
  Fila x-one ice zwart/rood
  v.a. € 69,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken