Kinderschaatsen

Kindervoeten groeien over het algemeen snel. Begrijpelijk dat ouders het niet de moeite waard vinden om een paar schaatsen te kopen aangezien de kinderen er zo uitgegroeid zijn. RONO sport heeft hier een oplossing voor! In ons uitgebreide assortiment kinderschaatsen zit onder andere verstelbare schaatsen. Zo kun je bij ons terecht voor verstelbare kinderschaatsen vanaf maat 28. Met een doorgroeimogelijkheid tot wel 4 schoenmaten! Zo kunnen de kinderschaatsen altijd enkele schoenmaten meegroeien met het kindervoetje. Wanneer u vandaag online voor 16.00 uur schaatsen besteld betekent dit over het algemeen levering van producten de volgende dag. Bij RONO sport vinden wij het belangrijk service te bieden en producten uit voorraad te leveren. Na het plaatsen van uw bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw nieuwe spullen de volgende dag af te leveren.

Ook is er bij RONO sport een groot assortiment 2e hands kinderschaatsen. Door het voortdurende wisselende assortiment in de 2e handsschaatsen kunt u het beste even bellen met een van onze fillialen. Mocht de goede maat ertussen zitten kunt u gerust even aangeven om de schaats te reserveren. De verkoopmedewerker legt schaats dan even achter tot u even langskomt bij een van onze winkels.

Wanneer u vandaag online voor 16.00 uur iets besteld betekent dit over het algemeen levering van producten de volgende dag. Bij RONO sport vinden wij het belangrijk service te bieden en producten uit voorraad te leveren. Na het plaatsen van uw bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw nieuwe spullen de volgende dag af te leveren

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Zandstra combo 2 in 1 schaats skate
  Zandstra combo 2 in 1 schaats skate
  v.a. € 99,95
 2. Fila X one ice 22 Girl
  Fila X one ice 22 Girl
  v.a. € 79,95
 3. Fila X one ice 22 Boy
  Fila X one ice 22 Boy
  v.a. € 79,95
 4. Fila x-one ice zwart/rood
  Fila x-one ice zwart/rood
  v.a. € 79,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken