Ijshockey Pucks

Zonder een IJshockeypuck kom je niet veel verder binnen de ijshockeysport. Wij hebben verschillende soorten pucks in ons assortiment voor verschillende doeleinden en in verschillende kleuren.

Shop direct één van onze populaire pucks:

Official puck

De official puck in het zwart is veruit de meest gebruikte puck. Deze puck is goedgekeurd voor officiële wedstrijden en trainingen en wordt vaak in grotere hoeveelheden gekocht.

Official puck pink

De official puck pink is ook een officiële ijshockeypuck, maar dan in het roze. Deze puck is vooral erg populair bij de damesteams en wordt vaak in grotere hoeveelheden gekocht.

Official puck white

De official puck white is de witte variant van de officiële ijshockeypuck. Deze wordt gebruikt voor goalie practice om de reactiesnelheid van de keeper te verbeteren. Daarnaast is de official puck white ideaal voor het zogenaamde "black-ice", natuurijs dat door het water eronder een zwarte kleur heeft.

Official light puck blue

De official light puck blue is een lichtgewicht puck. Deze puck heeft de officiële maat, maar is lichter in gewicht. Deze is geschikt voor junioren.

Official heavy puck oranje

De verzwaarde oranje pucks zijn speciaal om stickhandling te trainen. Het is niet aan te raden om met deze zware pucks te schieten in verband met de duurzaamheid van je stick.

Official mini puck

Speciaal voor de allerkleinste ijshockeyers heeft RONO Sport de official mini puck. Deze mini puck is kleiner en lichter dan de officiële puck.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken