Schaatsen huren (infopagina)

Schaatsverhuur.

In onze schaatswinkel in het IJssportcentrum Eindhoven verhuren wij ook schaatsen voor gebruik binnen het IJssportcentrum Eindhoven tijdens recreatie uren.

We verhuren kunst- en ijshockeyschaatsen van maat 23 t/m 50 en (combi-)noren van maat 30 t/m 47. Ook verhuren we de Salomon langlaufschoenen met daarbij passende ijzers (beperkt).

Schaatsverhuur alleen tegen inlevering van een onderpand zoals een geldig legitimatiebewijs, schoolpas, verzekeringspas, ANWB lidmaatschapskaart of iets dergelijks. We accepteren een hoop en zijn niet flauw maar wij bepalen of iets geaccepteerd wordt als onderpand of niet. In ieder geval worden kopieën niet geaccepteerd en ook kunnen we geen geld aannemen als onderpand. U kunt maximaal 10 paar schaatsen per legitimatie / pas huren. Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met ingeleverde legitimaties en passen en zullen hier nooit een kopie van maken, ook niet op uw eigen verzoek.

De prijzen voor het huren van schaatsen bedragen:

Standaard noren, combinoren, ijshockey- en kunstschaatsen € 6,50 per paar per periode dat het IJssportcentrum op dat moment geopend is.

Salomon langlaufschaatsen € 10,00 per paar per periode.

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken