CCM SP Tacks 6052 SR

Shoulderpads

v.a. € 129,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De CCM SP Tacks 6052 is er speciaal op gemaakt maximale bescherming en coverage (bedekking) te bieden. Met het nieuw ontworpen D30 Smart Foam vernieuwd CCM de standaard in top protectie. Dit nieuwe D3O foam is verwerkt in de CCM Tacks 6052 schouderkappen om de impact van harde klappen op te vangen en te absorberen. Zowel bij het geven van bodycheckes als bij het krijgen daarvan.

Hoe werkt het D3O materiaal? D3O Smart Foams is een zacht en soft, comfortabel materiaal dat energie  absorbeert bij impacts met een lage intensiteit. Maar bij harde checkes of andere impact met een hoge intensiteit wordt de foam harder om ook die schokken te absorberen. De moleculen in de foam zijn constant vrij in beweging, wat het in staat stelt soft en flexibel te blijven, totdat het een harde hit te verwerken krijgt en de moleculen samen knijpen om de energie op te vangen en af te drijven. Na de impact wordt de foam weer soepel en zacht. Deze unieke molecule structuur biedt maximale bescherming op het hoogste niveau tegen rondvliegende pucks, sticks en harde bodycheckes.

De CCM Tacks 6052 shoulderpad sluit goed aan om het lichaam, ventileerd goed en laat je zonder problemen goed bewegen. De schouder- en armkappen kunnen onafhankelijk van elkaar en de rest van het borstpantser bewegen. Wanneer je je armen hoog optilt, bijvoorbeeld bij een slapshot (of na het juichen na een goal), wordt niet de hele borstbeschermer mee omhoog getrokken maar blijft deze goed op zijn plaats zitten. Dit anti-lift systeem houdt de schouderbeschermer daar waar hij moet zitten waardoor je ten alle tijde beter beschermt blijft en je er ook gemakkelijker en comfortabeler in beweegt.

Specificaties:

 

Player Profile Optimal Protection, Maximum coverage  
Construction Anatomical fit with adaptable shoulder system     Fit will adapt to movement preventing the shoulder pads from lifting upward
Chest / Sternum Three-piece ventilated molded TACKS foam armor w/ floating PE sternum protection
Clavacle Single-density foam and PE inserts w/ molded foam overlay
Caps Dual Core HD foam shoulder caps reinforced with D3O® smart foam
Biceps Adjustable PE bicep w/ molded foam
Back / Spine Three-piece ventilated molded TACKS foam armor. Floating PE spine w/ molded foam
Liner Ventilated molded foam armor

 

 

Meer informatie
Meer informatie
Merk CCM
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als eerste in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft welk model Bauer schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken