Edea Chorus wit

Al onze schaatsen worden geslepen afgeleverd!

v.a. € 289,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Edea Chorus is een flinke stap omhoog van de Overture en is voor de betere kunstschaatser die serieus met zijn of haar sport bezig is en al regelmatig dubbele sprongen maakt.

Support rating: 70 Stijf

Edea schoenen zijn ontworpen om de standaard in kunstschaats schoenen compleet te veranderen. Grootste kenmerk is dat de Edea kunstschaats schoenen lichter zijn. Met Edea's unieke zool constructie en de moderne nieuwe materialen die Edea gebruikt heeft Edea echt een uniek concept en onderscheiden ze zich van de concurrentie. Lichter schaatsen maakt je sneller, laat je hoger springen, verder springen, geeft je meer air-time. En dus meer performance, gemakkelijker presteren. Vergeleken met veel standaard schoenen zijn de Edea schaatsschoenen wel tot 50% lichter.

Zeker bij kunstschaatsen is het gevoel in de schoen heel belangrijk. Hoe beter de pasvorm, hoe comfortabeler de schoen aanvoelt en hoe beter hij aansluit, hoe meer controle dat je hebt op de schaats. Edea schaatsschoenen zijn gemaakt en ontworpen met de beste en nieuwste materialen om dat gevoel in de schaats optimaal te maken.

De dunnere en lichtere binnenzolen van fiberglass en nylon brengt de kracht van de schaatser directer over op het schaatsblad, waardoor je meer gevoel, een betere sturing en meer stabiliteit hebt en meer snelheid kunt maken. De schaatser krijgt hierdoor meer vertrouwen.

Een bijkomend voordeel is dat de schoen zelf zoveel stabiliteit geeft dat je de veters niet zo strak hoeft aan te trekken dat ze afknellen of lace-bite veroorzaken. Hierdoor ben je flexibeler en beweeg je gemakkelijker.

Met al deze nieuwe en moderne technieken zijn de edea schaatsschoenen ook veel sneller ingeschaatst dan de klassieke schaatsschoenen. Over het algemeen is 1 training al voldoende om de schaatsen in te rijden. Zonder blaren, pleisters en tape.

Meer informatie
Meer informatie
EAN CHI02455129
Merk Edea
Wellicht ook interessant voor u:
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als eerste in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft welk model Bauer schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken