Free-skate Tour MPS

Schaatsonderstel

v.a. € 295,00
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Free-skate natuurijsschaatsen bieden vele voordelen bij het schaatsen op natuurijs. De punt van de schaats is aan de voorkant schuin weggeslepen en de positie van de schoen ten op zichte van het ijzer is aangepast speciaal voor het schaatsen op natuurijs. Dit betekent aanzienlijk minder valpartijen , ook op slecht ijs met veel scheuren. Het klapmechanisme zorgt voor de juiste ontspanning bij de afzet.

De combinatie van het Free-skate schaatsonderstel met de warme en comfortabele Salomon schoenen staat garant voor een optimaal schaatsplezier.

De Free-skate Tour heeft een hoogte van 51 mm (inclusief binding) en het ijzer heeft een dikte van 1,1 mm. Het gewicht is 545 gram (maat L). Met het MPS systeem (Multi Positioning System) kan de schaats zowel in de lengte ricting als zijwaarts eenvoudig verstelbaar.

Al onze schaatsen worden geslepen afgeleverd!

 

Meer informatie
Meer informatie
Merk Free-skate
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als eerste in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft welk model Bauer schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken