Obut magnetische bouleraper gele band

AOCP

Speciale prijs € 17,95 Normale prijs € 19,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Magnetische bouleraper 'glaneur'

Geleverd met zwarte, magneetgevoelige but 

Na iedere punt kunt u met een soepel en handig gebaar uw triplette bij elkaar rapen.
De opraper maakt de beoefening van uw sport gemakkelijker, en zal snel een onmisbaar "teamgenoot" worden.
Zijn unieke systeem maakt het mogelijk alle magneetgevoelige boules en butjes op te rapen.
Deze bouleraper, bevestigd aan uw riem of broek dankzij de clip, blijft discreet door het magnetische deel op de clip te bevestigen. 
Het magnetische systeem en de ergonomie van het onderste deel zorgt voor een opraapvermogen die zich aan iedere boule-diameter aanpast. 

Lengte: 90cm
Materiaal: metaal, magneet, polyester band

Meer informatie
Meer informatie
EAN 3154444000595
Merk Obut
Kleur Geel
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als eerste in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft welk model Bauer schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken