Sisu Mouth Guard Aero JR

v.a. € 28,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De SISU NextGen Aero Guard 1,6 mm volwassen bitje behoort tot de meest krachtige bitjes die Sisu wetenschappers ooit gebouwd. Het bitje is perfect voor sporten zoals hockey, lacrosse, voetbal, basketbal, roller derby en nog veel meer

Aangepaste passen, remoldable SISU NextGen functies een bredere beet pad, afgeronde hoeken en verbeterde moldability tot de emancipatie van de atleten te praten normaal ademen natuurlijk en blijven gehydrateerd tijdens het spel. SISU NextGen is de meest krachtige bitje onze wetenschappers hebben ooit gebouwd met een ongeëvenaarde kwaliteit en functionaliteit, SISU NextGen is ontworpen met de atleet in het achterhoofd gemaakt van niet-samendrukbaar thermo-polymeer SISU NextGen is ontworpen om te weerstaan zelfs meer impact nog steeds verbazingwekkend 1.6 mm dun, SISU NextGen levert nog meer bescherming met haar wetenschappelijk opnieuw ontworpen perforatiepatroon Custom fit, remoldable SISU NextGen beschikt over een bredere beet-pad , afgeronde hoeken en verbeterde moldability tot de emancipatie van de atleten om normaal te praten, ademen natuurlijk en blijf gehydrateerd tijdens het spel BPA, Latex, PVC, ftalaat vrij FDA compatibel gemaakt in de VS grote bitje voor teamsporten zoals hockey, lacrosse, voetbal, basketbal, roller derby en meer Remoldable spreken, ademen en drinken

Meer informatie
Meer informatie
EAN 851768005598
Merk Sisu
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken