Unicorn Eclipse Pro trainer

pro training dartboard

€ 69,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Professioneel trainingsbord van Unicorn.

Door de extra smalle trebles en doubles en ook een kleinere bullseye is het nog moeilijker om deze te raken. Perfect om te trainen. Gooi je hier je je doubles, trebles en bullseye, dan weet je dat je ze tijdens de wedstrijden ook kunt raken.

De Unicorn Eclipse HD onderscheidt zich van andere borden door het gebrek aan aparte sisal segmenten zodat het een naadloos oppervlak heeft. De sisal kan zich nog beter herstellen en dat maakt dit een bord met een lange levensduur. De cijferring heeft extra grote cijfers en is duidelijk af te lezen. 

De wire, de bedrading van dit kwalitatief zeer hoogwaardig dartboard van Unicorn is van ultradun roestvrijstaal, en is direct ingelegd in de sisal en heeft dus geen krammen om de wire vast te zetten op het bord. Daardoor wordt de oppervlakte om een hoge score te gooien vergroot en is de kans op bouncers minimaal. Met als gevolg nog meer kans op een hogere score en als extra voordeel minder kapotte shafts en flights.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 54722794389
Merk Unicorn
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als eerste in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft welk model Bauer schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken